Claudia Pina

Clàudia Pina és una jugadora del futbol club Barcelona de només vint anys.

Abans de fitxar per l'espanyol va jugar a futbol sala fins que als tretze anys va fitxar pel Barça. En el segon any al club va guanyar la lliga fent 100 gols en 20 partits.


A 2017 es va fer viral un vídeo seu donant la victòria al seu equip en un derbi davant l'espanyol driblant-se a quadre jugades de l'equip rival.  Clicant aquí podeu accedir al video del gol.

Avui dia, és una jugadora fonamental per la plantilla blaugrana. Coneix molt bé el joc del seu equip i té molt clars els objectius que té l'equip.



El motiu pel qual he escollit dedicar-li a aquesta jugadora una entrada del meu blog és perquè crec que poca gent la coneix, per tant, vull donar-li visibilitat. Per altra banda, el darrer 3 d'abril, la número 6 del Barcelona va capgirar un partit on a les barcelonines se'ls hi va complicar per moment. 

El partit es va jugar al Johan Cruyff, on s'hi va imposar el Villarreal amb un gol als pocs minuts de començar el partit. Tota la primera part, el Barcelona es va trobar per sota al marcador. Als deu minuts de començar la segona va entrar Clàudia, i va capgirar el partit. Va començar anotant un gol des de fora l'àrea i un minut després va aconseguir que el barça es sobreposés al marcador marcant el segon gol. A l'hora de partit, Clàudia Pina va aconseguir el tercer gol pel Barça fent així en només deu minuts un hat-trick.

"Un hat trick de Clàudia Pina reduce a la nada el susto del Villareal" deia el diari Besoccer


A més, aquesta jove jugadora debuta amb la selecció espanyola. Va començar-hi a la sub-17, també va jugar la sub 18 i la sub 20 on va guanyar la pilota d'or i la bota de plata. Actualment, hi juga acompanyada de companyes com Leila, Mapi León i Alèxia Putellas.



Jo considero que jugadores com ella que potser no són tan conegudes se'ls hi hauria de donar més visibilitat, ja que són noies que des de sempre porten fent el que més els hi agrada, que un dia van tindre la sort que el Barça les truques i avui dia s'hi dediquen. Penso que poden ser unes referents a seguir i per fer veure a nenes petites que comencen a jugar que amb esforç i dedicació, tot és possible.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Coneix-me

Un clàssic de rècord