Que rodi la pilota fins i tot de vacances

El que anava a ser una Setmana Santa futbolística, participant amb el meu equip en el torneig Costa Daurada Cup, s'ha quedat en un no res degut una lesió que vaig patir quan jugàvem el darrer partit de lliga contra la Rapitenca el cap de setmana abans de vacances.


L'esquinç de turmell em deixa fora de joc quan tan sols queden dos partits de lliga.


Tot i aquest "incident" no he deixat d'acompanyar i animar a les meves companyes en els partits disputats en el torneig. Hi participen equips de tot Europa i dura cinc dies. Vam començar jugant tres partits, dos els vam guanyar i l'altre, contra unes sueques, el vam perdre. És per aquest motiu que hem quedat segones del nostre grup. Això vol dir que anem a semifinals i haurem de veure'ns les cares amb el primer classificar de l'altre grup que és el Real Madrid.


Malgrat que el partit pot ser complicat, no hem d'abaixar el cap, és una experiència que potser no tornarem a viure mai. Per guanyar o perdre un partit, primer s'ha de jugar.



Al final no ha pogut ser, el Madrid ha sortit victoriós, però l'experiència ha valgut la pena (encara que no hi hagi jugat) i així acaba la nostra participació en el torneig.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Claudia Pina

Coneix-me

Un clàssic de rècord